Tolóajtós beépített szekrény

Toló ajtós rendszerből hosszú távon gondolkozva, nem szabad a műanyagot használni,mert kezdetektől nehezebb a működése és később a kopás során,még nehezebbé válik,vagy teljesen használhatatlanná.

Ez miatt csak alumínium sínrendszert használunk a tolóajtókhoz. Rendszerünkhöz rengeteg kiegészítő tartozik:

  • Az ajtó szélén teljes magasságban végigfutó alumínium fogantyú profil
  • Az ajtó alján végigfutó alumínium profil
  • Az ajtó felületébe illeszthető alumínium profil,ami által az ajtó felülete megbontható,akár több színre,akár tükrös-színes részekre felváltva
  • A fogantyús elembe behúzható porfogó kefe,mely megakadályozza a ruhák porosodását.

A fenti elemeket beépítve egy nagyon szép igényes tolóajtós szekrényt kapunk, körbe alumínium lezárással,könnyed működéssel,hosszú élettartalommal.
A szekrény belső felépítése igény szerint történik. A hagyományos polcos-akasztós megoldáson kívül kérhet sok akasztós ruha esetén fentről lebillenthető ruhaliftet, kihajtható nadrágtartót,cipőtartó fém elemet,fém kosarat,belső fiókokat stb.

Az egyedi készítésű beépített szekrény-gardróbszekrény árára nincs külön listánk,annyira változó méretben és igényben készül. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és e-mailben elküldi szekrénye befoglaló méreteit (szélesség,magasság,mélység),akkor küldünk rá egy előzetes árajánlatot.

Azonban, hogy legalább nagyságrendileg lehessen tudni mire, számíthat. Az alábbiakban, egy gyakran kért méret árát megadjuk:
Gardrób szekrény 260-275 cm széles. 260-270 cm magas. 60-65 cm mély 3 tolóajtóval,körbe az ajtókon alumínium fogantyú és dísz profillal, porfogó kefékkel, alumínium sínrendszerrel, akasztós kivitelben kb. bruttó 220000FT+10% helyszíni beszerelés (belső függ válasz benne van az árban-belső polcok +2000/db 80-100cm hosszúságban-tükör +10000/m2-belső fiók +4000/db)A konyha bútorhoz hasonlóan a gardróbszekrényeket is ingyenesen szállítjuk ki Önnek. Ez az ár messze alatta van a piacon kapható hasonló magas minőségű termékeknek.

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal

 

Fejlesztés: Drupart