Előszoba bútor

Előszoba bútorok és beépített szekrények

• Az előszoba megfelelő berendezéséről gyakran sokan megfeledkeznek, mondván, hogy csak rövid ideig tartózkodnak ott, vagy nem találnak árban, méretben   megfelelő előszoba bútorokat. 
• Tekintettel arra, hogy az előszobák általában kis alapterületűek, viszonylag olcsón is be lehet őket rendezni.
• A cipők, kabátok és egyéb tárgyak tárolását a lakás adottságaira szabott, egyedi előszoba bútorokkal könnyen meg lehet oldani.  


A készbútor gyártóktól eltérően cégünk nem a standard méretek gyártását, hanem az egyedi igényeket és azok méretre történő kivitelezését tartja szem előtt. 
Az egyedi bútor lényege, hogy az Ön ízlésének, stílusának, igényének megfelelően készüljön el. 

Az egyedi készítésű előszoba bútorok előnyei:
• Az egyedi előszoba szekrények készítése közben nem kell kötődnünk a szabványokhoz, nincsenek kötött méretek, sem kötött formák. 
• Gyakran előfordul, hogy egy üzletben megvásárolt, előre gyártott bútor nem passzol a kiválasztott helyre, ilyenkor az utólagos javításnál takarólécekkel kell   eltakarni a maradék hézagokat. 
• Az egyedi előszoba bútorok készítésénél erre nincs szükség, hiszen pontosan akkora készül, amekkorát a hely vagy adottság megkíván, és pontosan olyan,   amilyet Ön elképzelt.
• Az egyedi készítésű előszoba bútorok további nagy előnye, hogy szinte bármilyen stílusú, kinézetű bútort el lehet készíteni, a lakás stílusához.

Amennyiben velünk készítteti el előszoba bútorátelőszoba szekrényét az összeszereléssel vagy a beépítéssel sem kell foglalkoznia, hiszen szakembereink segítségével ezt elvégezzük Ön helyett!


Az általunk készített előszoba bútor és beépített szekrény (előszobafal, cipős szekrény, előszoba fogas, kalaptartók) minőségi anyagból készülnek, így rendkívül strapabírók. 

Cégünk segít Önnek, hogy a lehető legpraktikusabban tudja berendezni előszobáját is.

Legyenek azok akár előszobai beépített szekrények, előszobafalak, cipős szekrények, előszoba fogasok, kalaptartók, vagy egyedileg kialakított tárolók, polcok, akasztók, famunkák egyedi elképzelés alapján.

Egyedi készítésű előszoba bútor
 és beépített szekrény kivitelezését főleg Budapesten, és Pest megyében vállaljuk. 

Fáradjon be hozzánk, hogy együtt találjunk megoldást!
A színeket, anyagokat, kiegészítőket válassza ki mintatermünkben!

Ha már van elképzelése, küldje el a Kapcsolat oldalon kresztül és 2 munkanapon belül ingyenes árajánlatot adunk.
További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

Fejlesztés: Drupart