Gardrób

Tárolási megoldások:gardrób szekrények és beépített szekrények

Lakásvásárlásnál, költözésnél sokszor felmerül a kérdés : Lesz-e elég hely a ruháknak, cipőknek? Mekkora szekrény fér el a szobában? Melyik a legjobb kialakítás az én elvárásaimhoz?

Ezekre a kérdésekre a válasz egyetlen szó: gardrób!

A gardrób a 21. században már nélkülözhetetelen része, vagy helyisége otthonunknak. Térelválasztónak, design elemnek is hsaználhatjuk, de a funkcionálitás és a helykihasználás a legfontosabb elvárás egy gardróbbal szemben.

Az ésszerűen kialakított gardróbszekrény nagy segítséget nyújt a téli-nyári ruhaváltásnál. Segítségével rendezetten, egy helyen tárolhatók az éppen nem használatos ruhák és cipők. Új építésű lakásokban, házakban egyre gyakrabban találkozhatunk a gardrób szobával. Ezek a helyiségek tetőtől-talpig be vannak építve polcokkal, szekrényekkel, egyéb tároló elemekkel. Egy ilyen, jól átgondolt rendszerrel az egész család ruhatárának elhelyezését megoldhatjuk.

Gardróbjának színei, kilalakítása harmonizálhat a többi bútoréval, tapétájéval, függönyével. A lehetőségek szinte végtelenek! A korpuszt rengeteg anyagból választhatja ki, az ajtók betétjei lehetnek bútorlapból, festett üvegből, különböző tükrökből, de rattan és bambusz anyagból is el tudjuk készíteni.

Cégünk segít Önnek, hogy a lehető legpraktikusabban tudja berendezni otthonát.

Legyenek azok akár garderobe szekrények, gardrób szerelvények, tolóajtók, vagy egyedileg kialakított tárolók, polcok, akasztók, famunkák egyedi elképzelés alapján.

Amennyiben velünk készítteti el gardróbszekrényétaz összeszereléssel vagy a beépítéssel sem kell foglalkoznia, hiszen szakembereink segítségével ezt elvégezzük Ön helyett!

Fáradjon be hozzánk, hogy együtt találjunk megoldást!
A színeket, anyagokat, kiegészítőket válassza ki mintatermünkben!

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

Fejlesztés: Drupart