Konyhabútor

Cégünk a kész bútor gyártóktól eltérően nem a standard méretek gyártását, hanem az egyedi igényeket, és azok méretre történő kivitelezését tartja szem előtt.

Az egyedi készítésű konyhabútorok előnyei:

  • Az egyedi konyhabútorok készítése közben nem kell kötődnünk a szabványokhoz. Nincsenek kötött méretek és formák.
  • Gyakran előfordul, hogy egy üzletben megvásárolt, előre gyártott bútor nem passzol a konyhába. Ilyenkor az utólagos javításnál takarólécekkel kell eltakarni a maradék hézagokat.
  • Az egyedi konyhabútorok készítésénél erre nincs szükség, hiszen pontosan akkora bútor készül, amekkorát a hely, vagy adottság megkíván és pontosan úgy, ahogyan elképzelte.

A konyhabútor legyen időtálló, de mégis „divatos”. Ezért fontos, hogy elképzeléseit szakemberünk segítségével a helyszínen és mintatermünkben is részletesen megtervezzük, átbeszéljük. Konyhabútoráról 3D-s látványtervet készítünk, hogy végül tökéletesen az Ön elképzelésének megfelelően legyen majd beszerelve. 

A konyhabútor általában alsó és felső részből áll.

Az alsó szekrények magassága, a lábazattal együtt 85 cm, a felső szekrények általában 72 cm, de ezek igény szerint lehetnek eltérőek is. A konyhabútor korpuszát (testét) a legjobb minőségű anyagokból gyátjuk és szereljük, ABS élzárással. Ajtófrontjaink gyártásánál a legfőbb szempontok az időtállóság és a szép kivitelezés, legyen akár MDF, akár faajtó, festett, matt, vagy fényes kivitelezésű, klasszikus, vagy modern. A frontok készülhetnek üveg és rattan betétekkel, valamint tetszőleges marásmintával.

A megfelelően gépesített konyhabútor elengedhetetlen része mai rohanó hétköznapjainknak. Ne töltsön több időt a főzéssel és mosogatással, mint amennyit feltétlenül muszáj! Bútoralkatrészeinket (bútorlap, munkalap, vasalatok, tartozékok...) konyhagépeinket ismert magyar és külföldi gyártóktól szerezzük be.

Amennyiben velünk készítteti el konyhabútorát az összeszereléssel, vagy beépítéssel sem kell bajlódnia, mivel szakembereink elvégzik Ön helyett. Rendelje meg konyhabútorát mosogatótálcával, beépített gépekkel

Rendelje meg konyhabútorát!

Fáradjon be hozzánk, hogy együtt találjunk megoldást!

A színeket, anyagokat, kiegészítőket válassza ki mintatermünkben!

Fejlesztés: Drupart